Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Parfait and thinly sliced meat
Potraviny 

Tvrzení nebo mrazení povrchové vrstvy

Vytvrzujte vnější povrch výrobku pro další optimalizované zpracování

Pět důvodů, proč zmrazit vaše výrobky

ap0155-costsavings-and-wasteproduction
Optimalizace výtěžnosti a snížení množství odpadu

Pokud plánujete krájení nebo řezání výrobku, ochrana před poškozením zajišťuje minimální ztráty a vyšší kvalitu produktu

0718-timer
Vyšší rychlost zpracování

Můžete přejít k vyšším rychlostem řezání, použití horkých nebo tavitelných polev nebo zvýšit kapacitu mechanického mrazicího zařízení

0959-thermometer
Odstranění překážek

Ti z vás, kteří manipulují s teplým produktem, nemusí čekat na ochlazení výrobku v chladírně

ap0169-thin-slices
Tenké plátky

Ztvrzený povrch výrobku umožňuje vytvářet tenčí plátky

ap0008-safety
Bezpečnost a kvalita potravin

Tento proces zachovává kvalitu produktu. Po přímém rozmrazení po tvrzení je výrobek klasifikován jako čerstvý

Nabídky

Zeptejte se odborníka

Neil Hansford - Food Technology Expert, UK
Neila Hansforda

Expert na potravinářskou technologii, Velká Británie

Musím uvést, že můj výrobek s mrazenou / tvrzenou povrchovou vrstvou byl dříve zmrazen?

Ne, protože kryogenní mrazení povrchové vrstvy probíhá velmi rychle, je časově omezené a týká se pouze vnější vrstvy výrobku.