Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Frozen strawberries

Ponorné mrazicí zařízení Freshline®

Pro rychlé a vysoce kvalitní mražení IQF

ap0173-yield
Vyšší výtěžnost

Výrobky jsou nejprve povrchově zmrazeny v lázni s kapalným dusíkem (LIN), což zajišťuje jejich uzamčení ve vlhkosti, což přispívá k prevenci dehydratace a z toho vyplývající úbytku hmotnosti.

ap0182-quality
Maximalizace kvality produktu 

Mražení povrchové vrstvy může zabránit lepení pásu a jeho značení, udržuje tvar výrobků a omezuje tvorivost výrobku

ap0088-dollar-sign
Nízké kapitálové investice

Jelikož se jako chladivo používá kapalný dusík, vyžadují ponorná mrazicí zařízení výrazně nižší kapitálové investice než investice do mechanických systémů

ap0146-hygiene
Snadné čištění a údržba

Jednoduchá konstrukce, konstrukce a málo pohyblivých součástí usnadňují údržbu a používání mrazicích zařízení

ap0149-operational efficiency
Lepší výkon mechanického mrazicího zařízení

Výrobky pro mražení povrchové vrstvy s dusíkem mohou snížit tepelné zatížení následných mechanických mrazicích systémů, což vám umožňuje zvýšit výkon a rovněž snížit množství rozmrazování mechanických cívek, což zlepšuje dobu provozu provozu.

ap0141-space-footprint
Malý půdorys

Kapalný dusík je −206 ° C, což umožňuje zmrazit nebo zchladit velmi vysoké objemy při co nejmenším objemu

Zeptejte se odborníka

Food Industry Manager, Americas
Scott Robertson

Vedoucí potravinářského průmyslu, Severní a Jižní Amerika

Pokud již mám mechanický mrazicí systém, proč bych měl (a) uvažovat mražení dusíkem?

Mnozí z našich zákazníků používají pro zlepšení svého mechanického mražení dusík. Ať už používá dusík k zvýšení kapacity stávajícího mechanického mrazicího zařízení. mražení povrchové vrstvy pro snížení přilepení pásu nebo známek nebo pro zamknutí vlhkosti pro zlepšení výtěžku, existují různé způsoby, jak může dusík zlepšit váš stávající proces. Nechte naše potravinářské specialisty, aby určily nejlepší řešení pro váš proces.

Read more...