Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
white flour

Systém integrovaného chlazení přísad Freshline® (IICS)

Zvyšte kvalitu výrobků a zrychlete zpracování

Máte suché přísady nebo prášky, které se rozkládají při vyšších teplotách a / nebo je nutné je skladovat při určité teplotě, aby bylo zajištěno optimální zpracování?

Náš na míru přizpůsobený systém řízení inertní teploty je ideální pro chlazení suchých přísad nebo prášku, které jsou pneumaticky přenášeny před skladováním nebo zpracováním. Toto řešení dokáže zachovat kvalitu vašich finálních produktů, snížit množství odpadu, zajistit bezpečnou inertní atmosféru a urychlit zpracování. Navíc použití dusíku znamená žádnou dodatečnou vlhkost.

Proč si zákazníci zvolí toto řešení?

ap0182-quality
Kvalita

Zachovaná kvalita přísad nebo finálních výrobků citlivých na teplotu vede k lepší konzistenci výrobku

ap0152-reliability
Spolehlivost

Přesná regulace teploty pro dosažení rovnoměrné a opakovatelné koncové teploty

ap0144-ease-of-use
Snadné používání

Jeho automatický systém sledování teploty usnadňuje instalaci a obsluhu

ap0149-operational efficiency
Provozní efektivita

Chlazení a přenos produktů současně. Neinvazivní trysky brání ucpání nebo ucpání potrubí

ap0148-safety-and-hygiene
Bezpečnosti

Nižší riziko vystavení výbuchu, které může být způsobeno hořlavým prachem

ap0157-wastereduction
Snížení odpadu

Lepší trvanlivost výrobků a lepší obrobitelnost těsta (v případě pekařských výrobků)

Zeptejte se odborníka

Karen Callingham, Food Cryogenics Expert
Karen Callinghamová

Technický expert na kryogeniku potravin, Velká Británie

Moje mouka vstupuje do míchacího zařízení při teplotě přibližně 25 ° C, nejsem však spokojen s jejím otokem a texturou.

Těsto se může během míchání zahřát o přibližně 5 až 8 ° C. V ideálním případě byste jej měli trochu ochladit, než vstoupí do míchacího zařízení.