logo Go to Home Page

Glazovací řešení Freshline®

Vytvořte a chráňte své produkty IQF pomocí glazury kryogenně zmrzlé vody

Hledáte výrobu krevet IQF, ovoce nebo zeleniny s ochrannou vrstvou zmrzlé vodní glazury? Nebo jsou vaše rozmrazené prémiové produkty IQF poškozeny v důsledku nárazu během přepravy?

Naši odborníci mají desítky let zkušeností a zkušenosti, jak glazovat každý produkt IQF dokonalým množstvím vody. Kromě zlepšení celkového vzhledu mraženého výrobku zmrzlá vrstva vody při manipulaci a distribuci působí jako ochranný nárazník. Voda může být buď nainstalována, nebo přelita na již zmražené krevety nebo jiné produkty IQF, než je naložena do mrazicího zařízení. nebo se aplikuje po několika stupních, čímž se vytvoří silnější a pevnější ochranná vrstva glazury kolem výrobku. Kromě toho nižší chladicí teploty kryogenních látek přispívají k dosažení vyššího poměru potahování ve srovnání s tradičními mechanickými mrazicími zařízeními.

Ať již váš specifický proces vyžaduje malé nebo větší poměry potahování, naši odborníci vás budou průběžně provádět a pomohou vám při výběru nejlepšího řešení.

Jaké jsou možnosti mrazicího zařízení pro zasklení?

Zeptejte se odborníka

Karen Callinghamová

Technický expert na kryogeniku potravin, Velká Británie

"Proč bych měl své produkty IQF glazovat ochrannou vrstvou vody?”
Aby nedošlo k poškození prémiových produktů během přepravy, aby se dostaly k zákazníkovi nebo prodejně v dokonalém stavu IQF.

Rádi byste se dozvěděli více o našich řešeních pro zasklení?

Objednejte si bezplatnou konzultaci s jedním z našich odborníků.

KONTAKTUJTE NÁS