Hledáte výrobu krevet IQF, ovoce nebo zeleniny s ochrannou vrstvou zmrzlé vodní glazury? Nebo jsou vaše rozmrazené prémiové produkty IQF poškozeny v důsledku nárazu během přepravy?
Naši odborníci mají desítky let zkušeností a zkušenosti, jak glazovat každý produkt IQF dokonalým množstvím vody. Kromě zlepšení celkového vzhledu mraženého výrobku zmrzlá vrstva vody při manipulaci a distribuci působí jako ochranný nárazník. Voda může být buď nainstalována, nebo přelita na již zmražené krevety nebo jiné produkty IQF, než je naložena do mrazicího zařízení. nebo se aplikuje po několika stupních, čímž se vytvoří silnější a pevnější ochranná vrstva glazury kolem výrobku. Kromě toho nižší chladicí teploty kryogenních látek přispívají k dosažení vyššího poměru potahování ve srovnání s tradičními mechanickými mrazicími zařízeními.
Ať již váš specifický proces vyžaduje malé nebo větší poměry potahování, naši odborníci vás budou průběžně provádět a pomohou vám při výběru nejlepšího řešení.